Boutique open until 7 PM from Monday to Friday
Weekdays open till 7 pm
Boutique open until 7 PM from Monday to Friday
Weekdays open till 7 pm
Cart
You have no products in your cart

Perfume Lounge reviews

4.9/5.0 (209 reviews)
Sort by:
5/5
Geweldig-Top
Uitstekende geuren, snelle service en doen wat je vraagt, had specifieke sample gevraagd en die zat er gewoon bij top echt top dit, jammer dat ik van België ben want zou zeker vaak bij jullie in de winkel staan om de geuren te testten en te ruiken om dan er eentje uit te kiezen en te kopen, jullie hebben een speciale selectie aan merken die je niet zo gemakkelijk ergens anders vind . Blij jullie te leren kennen.
Berlinda - 2024-05-23
5/5
Heaven, with angels and coffee!
I’ve spent a beautiful, happy morning as a drop in customer this morning. The store is beautiful, clean, well stocked and well organised. The staff are knowledgeable, passionate and attentive without being even slightly pushy or impatient. I was helped by 2 members of staff, one taking over from the other seamlessly. I’ve left with many beautiful fragrances including some that I have not found anywhere else in Europe ( Satori, for example). Many wonderful recommendations and lovely friendly conversations. There were generous free gifts with purchase which were completely unexpected. Probably the best perfume shopping experience I’ve had in 25 years of collecting all over the world.
Sheila Robson - 2024-04-05
5/5
Fantastisch! Beter dan ik had kunnen verwachten🙌🏻
Snelle levering, prachtig ingepakt, beste prijs en ook nog de aangevraagde samples gekregen. Echt een top ervaring. Hier kan je gerust bestellen!
Matthé - 2024-03-20
5/5
Na 30 jaar zoeken een perfecte geur gevonden
Nu snap ik waarom de geijkte manier van parfum kopen (naar de winkel gaan, vijf parfums ruiken en dan iets kiezen) in feite een lukrake, onzinnige manier is, die vooral de zakken van de grote merken spekt. Als je geur echt belangrijk vindt, leg dan wat geld opzij en doe de persoonlijke profiling. Je krijgt een uitgebreide blinde test, waarin je op zoek gaat naar de geurfamilie(s) die bij jou passen. Op basis daarvan krijg je drie of vier parfums aangeraden. Ik had een ongelooflijk mooi resultaat! Na 30 jaar zoeken heb ik een perfecte geur gevonden.
Tijmen - 2024-03-17
5/5
Geweldige service!!
Een fantastisch assortiment als je jezelf of iemand anders wilt verwennen. Echt hele mooie geuren. Klantenservice is ook bizar goed. Zo fijn via de WhatsApp. Beste winkel van Nederland geloof me!
Lida Mooini - 2024-03-13
5/5
Heel goed
Altijd een snelle levering en heerlijke samples, bodylotion en precies de parfums die bij me passen. Het is erg fijn om eerste een sample te beoordelen en dan op basis daarvan een eau de parfum te bestellen. En altijd extra samples bij de bestelling. Zo aardig en zo'n goede service. Ik heb niet een geur gehad die tegenviel. Ik heb nu Terroni gekocht, daar al eerder een sample van besteld. Die geur is niet te beschrijven, verslavend, sexy, opwindend, etc. etc. Overigens is het ook fijn om geuren te ontdekken die niet mijn normale voorkeur hebben. Ik wissel vaak van parfum omdat ik dat heerlijk vind.om iedere keer anders te ruiken. Wat een vondst die Perfum Lounge met die heerlijke aparte parfums!
Ellen - 2024-01-30
5/5
Top service zeer vriendelijk, kom hier zeker terug.
Super service, correct had een tester die leeg was gelopen keurig gebeld en verhaal uitgelegd. Probleem opgelost.
Tineke van de Lagemaat - 2024-01-05
5/5
goede verzending met prima service
bestelde parfum en handzeep van Teint de Neige kwam keurig verpakt met samples en een cadeautje ook erbij! aanrader!!
Yvette Willemsen - 2024-01-04
5/5
Thank you very much for your kind service and generosity!
Thank you very much for your kind service and generosity, including gifting so many and beautiful samples, which discovered me new wonderful fragrances! Wish you a happy and a joyful this New year!
Laura - 2024-01-04
5/5
Hele bijzondere geuren met een hele fijne service
Wat een bijzondere geuren. Ik heb zelf Teint de neige gekocht. Deze geur is zo bijzonder en zo onbeschrijflijk lekker. De geurtjes wat bij perfume lounge verkrijgbaar zijn is absoluut next level. Hele snelle bezorging en ik heb daarbij verschillende testers gekregen waar ik ook weer verliefd op ben geworden.
Shelley - 2023-11-29
5/5
Superb!
Very nice and helpful staff, express international shipping. Highly recommended place!
Dawid - 2023-11-17
5/5
Geweldige service en persoonlijke benadering!
Ik kocht een sample set op basis van de vragenlijst en mijn persoonlijke voorkeuren qua geuren maar helaas bleek de set van 5 geen enkele match. Ik stuurde daarop een e-mail en kreeg het aanbod 5 andere parfums toegezonden te krijgen. Nu een schot in de roos en zeker 2 matches. Heel erg fijn dat je zoveel persoonlijke aandacht krijgt dit is toch van een andere orde dan een Douglas of IciParis.
Ilona - 2023-11-11
5/5
delivered very quickly. The order was completed perfectly. packed beautifully.
Tetiana - 2023-11-04
5/5
Topklasse parfums
Top service Mooie website, prachtige merken en top service. Alles korrekt geleverd en zeer fijn is het zelf geschreven bedankt kaartje. Topklasse !!! Bedankt aan alle medewerkers
Albert - 2023-09-29
5/5
Super advies en service
Ik belde de winkel voor een advies en we waren er binnen 5 min uit, ik bestelde de geur blind en ontving deze binnen 24u met en handgeschreven kaartje en samples. Het was precies wat ik zocht, ongelofelijk lekker. Bedankt Barbara! ^_^
Els - 2023-09-09
5/5
Top service, top collectie
Jammer dat ik niet in Amsterdam woon, gelukkig is Perfume Lounge ook goed online. Tot de volgende keer!
Jacob M - 2023-06-11
5/5
Geweldig! Hidden gem in Amsterdam
Ik ben super geadviseerd bij Perfume Lounge, het personeel is professioneel en gaven leuke tips over parfums layeren. Ben blij dat ik deze zaak heb gevonden in Amsterdam!
Liza - 2023-06-09
5/5
Fantastisch!
Wat een geweldig ervaring! En een schot in de roos voor mijn jarige partner. Hij vond het ontzettend leuk en interessant. Geweldig dat Tanja zo ruim de tijd voor ons nam. Echt een vakvrouw die theorie combineert met vrolijke informatie over parfumeurs en hun geuren. De keuze is overweldigend (zelfs als je tijdens de profilering jouw favoriete geur-familie ontdekt) dus heel erg fijn dat Tanja in eerste instantie een voorselectie voor ons maakte. We zijn allebei naar huis gegaan met prachtige, minder voor de hand liggende geuren die enorm bij het seizoen passen. Zodra het voorjaar zich aandient dus maar weer langskomen voor een andere geur, ter aanvulling van onze 'geur garderobe' :-)
Lettie Ambagtsheer - 2023-01-06
5/5
Helemaal top goed!
Alles helemaal top goed, geur, verzending lukte even niet, kwam ook goed. Doorgaan zo hoor!
KP - 2022-12-05
5/5
Supper
Altijd tevreden
Sandra Baldew - 2022-12-02
5/5
Geweldige service
Heel blij met Perfumelounge. Keurige afhandeling van bestellingen. Topadresje!
Mischa - 2022-11-22
5/5
Top service
Mooie website, prachtige merken en top service. Heel correcte en vriendelijke afhandeling met zelfgeschreven kaartje en samples. Net dat beetje extra aandacht zorgt voor vertrouwen en gedeelde passie!
JetB - 2022-11-10
5/5
‘Snoepwinkel’ aan geuren
Al een paar jaar vaste klant bij Perfume Lounge. Een ‘snoepwinkel’ aan geuren. Heerlijke mix van diverse exclusieve merken. Door COVID al veel online besteld. Iedere keer weer een feest als het pakketje binnen is.
Paul Seuntjens - 2022-11-08
5/5
it's excellent t0o,
I bought Ganymede before, they are different but both unique, l am enjoying this perfume every day, the best perfume shop l know
Olena Prokopovych - 2022-10-24
5/5
Sophistacated, elegant....
I fell in love with this Perfume in the first seconds. Very unique, elegant and sophisticated, its name Marc Antoine inspires beauty but strength in a sensual mixed.
Antonio Polo - 2022-10-18
5/5
Snelle verzending
Snel verzonden
ilkay Akca - 2022-10-17
5/5
Topservice met prachtige geuren!
Originele spannende geuren. Moeilijk te kiezen zoveel heerlijks. Een geur advies helpt! Snelle levering met altijd een persoonlijk berichtje. En dan als kadootje een tasverstuiver gevuld met mijn favoriete geur. Fijn dat jullie er zijn!
Marjolijn Cuppes - 2022-08-01
5/5
Perfume Lounge is een must voor de echte parfumliehebber
Klant van het eerste uur. Prima service, nooit opdringerig ook al ga je ook wel eens zonder aankoop de deur uit. Maar dat gebeurt niet vaak;) ze nemen alle tijd om je heerlijke geuren te laten ruiken. Ik blijf fan!
Mary - 2022-07-14
5/5
Heel tevreden
Inmiddels een paar keer een bestelling gedaan bij Perfume Lounge en ik ben heel erg tevreden .Steeds heel zorgvuldig verpakt en een persoonlijke kaart erbij maakt het extra leuk .Ook erg mooie samples steeds erbij
Elisabeth - 2022-06-26
5/5
Superservice
Laatst was ik, na wat onlinebestellingen en een Patchouli onlinegeursessie, dan eindelijk in de gelegenheid om de winkel ‘in the flesh’ te bezoeken. Dat was een topervaring! Karima, Petra en Tanja waren warm en verwelkomend en ik heb allerlei heerlijks mogen ruiken en meenemen. Graag tot een volgende keer dus!
Annemieke - 2022-06-21
5/5
Heel tevreden
Vandaag mijn eerste bestelling ontvangen van Perfume Lounge met een dagje vertraging door de bezorgdienst, maar dat kan gebeuren en is ook niet erg .Heel zorgvuldig ingepakt en twee fijne samples duidelijk afgestemd op mijn bestelling en een handgeschreven persoonlijke kaart .Er word echt aandacht aan de bestelling besteed en ik vind dit heel erg fijn .Een heel groot compliment van mij voor jullie .Ik zal zeker vaker bij Parfume Lounge bestellen als ik een mooie geur wil . Elisabeth
Elisabeth - 2022-03-30
5/5
Topgeuren, topwinkel
Deskundig, menselijke maat, heerlijke producten en altijd een cadeautje. Ik kan niet wachten tot ik weer mag bestellen!
Soe - 2022-03-22
5/5
Teint de neige
Super blij mee. Ook grote complimenten voor de perfecte snelle service . Hartelijk dank!
Marlies van Kooten - 2022-02-22
5/5
Wat een geweldige service
Het is elke keer feest als er een pakketje komt. Snelle levering, persoonlijke noot en wat ik bijzonder op prijs stel zijn de door jullie gekozen samples in de lijn van de bestelling. Heerlijk om uit te proberen. Ga daar zeker mee door.
Elles - 2022-02-11
5/5
Prachtige service elke keer weer
Ik ben nu al een aantal jaren klant bij deze parfumerie. En de service is in de jaren op geen enkele manier té commercieel, minder of nalatig geworden. De zorgvuldigheid samen met de service die geboden wordt was en is nog altijd uitmunted. Ik shop regelmatig bij een aantal nicheparfumerieen in Nederland en Belgie. Ik durf te zeggen dat de service van Perfumelounge in Amsterdam ongeevenaard is. Nooit heb ik bij hen als klant het gevoel gehad dat er alleen maar geld verdiend moet worden (wat ik soms namelijk wel krijg op andere plekken waar ik dure produkten koop) . De zaak staat in Amsterdam maar had net zo goed in een klein zijstraatje in Parijs kunnen staan. Nette, schone elegante zaak met allure zonder haastig luidruchtig gedoe. De liefde voor parfum en aandacht voor de klant zijn duidelijk waarneembaar. De medewerkers hebben kennis van zaken en kunnen je goed adviseren. De producten worden altijd keurig netjes verpakt, op tijd verzonden, op tijd geleverd. Je ontvangt schone gesealede authentieke produkten met een persoonlijke touch en altijd sampletjes. Alles is met aandacht ingepakt, dat zie je, dat voel je. Ik hoop zelf dat ze in de toekomst zullen uitbreiden naar meer nichemerken. Want helaas ben ik nog steeds genoodzaakt aankopen te moeten doen bij andere zaken van parfummerken die Perfumelounge niet in het assortiment heeft . Maar ik kan me ook voorstellen dat juist het "kleine (maar stuk voor stuk prachtige) besloten assortiment" juist hun kracht is om de excellente service te (blijven) leveren die zij hanteren.
Ann - 2022-02-08
5/5
Persoonlijke aandacht en super service !
Een geweldige parfumwinkel waar je terecht kunt voor exclusieve geuren. De deskundigheid van onder andere Karima en Chester die ook de interessante smellingsessions geven laten mij als parfumliefhebber genieten. Een parfumshop waar je als klant nog persoonlijke aandacht krijgt en waar ook nog expertise aanwezig is. Het verzenden van de parfums gebeurt snel en goed met als extra nog een handgeschreven kaartje . Als klant ben ik dan ook zeer tevreden over de perfumelounge.
Jeannette - 2022-01-24
5/5
goeie service
snelle levering,Top service leuke cadeautjes bij.
Noelis Senchi - 2021-12-29
5/5
Super blij
Parfum gekocht Super leuk ingepakt met 2 goeie testers erbij en chocolade😍😍😍 super bedankt! ik ga hier zeker vaker bestellen
Kristina Hakobian - 2021-12-09
5/5
Super goed
Word altijd super en beleefd geholpen en ook snel
Nicole Belboom - 2021-12-07
5/5
Een gids in de wereld van geur
In de loop der jaren twee keer een workshop gedaan. Beide keren resulteerden, na een heel prettige en persoonlijke workshop, in de keuze voor een verrassend parfum. De eerste voor "vrije tijd" de tweede voor "werk". De keuzes blijken zo goed te zijn geweest, dat ik deze parfums trouw blijf. Als de bodem in zicht komt, hoef ik alleen een online bestelling te doen en ze worden thuis bezorgd. Allemaal heel makkelijk en adequaat.
Corine de Jong - 2021-12-03
5/5
Perfect
The order was placed yesterday evening. Now, less then 24hours later, I just received the perfume I bought. Opening the box was a great surprise: a beautiful card with a nice wrapped gift! Thank you for the great service! From a new customer, Mariana
Mariana Boynard - 2021-12-02
5/5
Super service
Altijd een super snelle levering en heel vriendelijk top
Nicole Belboom - 2021-11-30
5/5
very good
Jitka - 2021-11-09
5/5
Super service
Voor de tweede keer iets besteld. Snel geleverd, mooi verpakt. Meegeleverd met klantvriendelijkheid op een kaartje. Ik ga hier voortaan bestellen.
Shannon Porter - 2021-10-13
5/5
Handig dat je proefjes kan bestellen! De bestelling kwam na een dag al binnen met een leuk kaartje erbij en nog 2 samples. Voor herhaling vatbaar 😊
Gabrielle Schmitz - 2021-10-07
5/5
Unieke behandeling
Ben uitermate tevreden over de warme en persoonlijke benadering in deze verfijnde zaak. Er wordt veel moeite gedaan je de juiste geur te laten kiezen en ook al kom je er niet direct uit dan is dat geen enkel probleem. Juist daarom kom ik hier graag terug. Dit in tegenstelling tot de bekende ketens.
Martina Bobeldijk - 2021-06-26
5/5
Heerlijke mist
Zeer tevreden over hairmist van Baccarat rouge 540. Levering ook top! Er zat zelfs een persoonlijk berichtje hand geschreven erbij, kom je zelden nog tegen. Ik zal zeer spoedig de parfum versie bestellen. Mvg, Kevin W
Kevin Wattamaleo - 2021-05-28
5/5
Attent & compleet
Keurige, persoonlijke levering met wat leuke extras, dank!
Wouter - 2021-05-23
5/5
maison kurkdjian
Super happy with the products I purchased & I even got samples that I am super happy with. The service and shipping was excellent and I also got a nice order card handwritten in swedish 😊 will definitly recommend and I will soon order again. Tack så mycket!
Samsam Sed - 2021-05-06
5/5
Compliment
Ja, dat is het geld wel waar!! Mooi servies en perfect op tijd .
Amine Ouaghli - 2021-04-21
5/5
Een ongelofelijk originele collectie die ons wordt bezorgd met de glimlach
Als trouwe klanten hebben we al een grote collectie uit een ruim geurpallet kunnen samenstellen, enkel en alleen bij Perfume Lounge. Doordat we via de meegeleverde staaltjes steeds op nieuwe ideeën gebracht worden lijkt deze bron maar niet op te drogen. De hartelijke communicatie en attenties maken de hele ervaring voor ons erg plezierig.
Nico N - 2021-04-15
5/5
Extra gifts and superb service!
I received a letter after ordering that one of my ordered set was anavailable but the Perfume Lounge team sent all the samples from that set as gifts. All well received and appreciated. And with the handly written warm note, thank you so much!
Leelo-Mai Aunbaum - 2021-03-25
5/5
Zo blij met mijn aankoop
Wat heerlijk ik kreeg vanavond een mooi ingepakt “kadootje” met mijn favoriete parfum en nog een aantal samples en een heel lief handgeschreven kaartje erbij van Parfume Lounge, zo blij met mijn aankooo, dit is echt verwennerij! Dank je
KIM - 2021-03-09
5/5
Nieuwe Top geur gevonden.teint de Neige
Geweldig geuradvies,. Na jarenlange zoektocht eindelijk een goede vergelijkbare vervanger gevonden voor mijn lievelingsgeur die niet meer te koop is. Enorm bedankt voor jullie goede service en advies . Een kadootje wat je ontvangt, met zorg verpakt. En samples. Dank aan jullie.
R Lubbers - 2021-03-03
5/5
Super winkel!
Ook en zelfs in deze akelige Coronatijd met alle beperkingen zijn jullie een geweldig bedrijf; altijd goede service, altijd bereid om nét dat stapje extra te zetten, hulde en dank daarvoor! Hopelijk kunnen we binnenkort weer onbekommerd komen snuffelen, Lieve groet, Ida Keizer-Goemans
Ida Keizer-Goemans - 2021-02-23
5/5
fantastische geur, geweldige klantenservice, snelle verzending. ik ben erg tevreden
Paolo Bassetto - 2021-02-11
5/5
Favoriete webshop!
Ben een nieuwe klant bij Perfume Lounge en heel enthousiast! Veel keus in exclusieve geuren, vriendelijke en uitgebreide informatie en advies; de mogelijkheid om van alle geuren een sample te bestellen vind ik ook heel fijn, miskoop uitgesloten! En extra samples bij een fullsize aankoop, top!
Margot - 2021-02-11
5/5
Origami by PG
hello!very happy with the origami collection. My husband, a professional designer, says that the Nederlander have the best artistic taste. I totally agree. Each of my purchases from you is a holiday and pleasure. Excellent creative professional work of consultants. An incredible atmosphere of luxury and unforgettable olfactory pleasures. A charming gift to order. I adore you!!! Your regular customer Natalia, Norway
Nataliia Shagabutdinova - 2021-01-28
5/5
Top service
Top service. Mooie verpakking eromheen en snel in huis. Zeker een aanrader om vaker te bestellen bij jullie
Aj mensink - 2021-01-26
5/5
goede service
snel geleverd, mooi verpakt. net of je een kado kreeg. zaten paar extra geurmonsters bij in. top!!!!
Carin Waijer - 2021-01-24
5/5
Grand Soir
Een warme geur, waar voor mij geen irritante noten inzitten. Van het begin tot het eind zalig!!
Irene Schuurmans - 2021-01-21
5/5
Deskundigheid en kwaliteit
Perfume lounge is topklasse als het gaat om parfum advies. Nog nooit eerder ervaren.
Xandra - 2021-01-18
5/5
Perfect.
Erg tevreden over levering.
Harmina Savenije - 2021-01-08
5/5
Fijne service en contact op afstand
Was al een tijdje op zoek naar een nieuw parfum en had mijn vorige favoriet - die niet meer wordt gemaakt - nog in mijn hoofd maar woon niet in de buurt van de winkel dus was erg blij met de sample-service per post. Het contact en advies per mail was erg goed en vriendelijk. Erg leuk om in alle rust thuis de verschillende geuren te kunnen ervaren en daarna aan te kunnen geven wat wel en niet aansprak. Het is gelukt, dankzij de sample service heb ik eindelijk een nieuwe geur gevonden!
Mara - 2020-12-31
5/5
Perfume Lounge Dé Parfum specialist van Nederland.
De altijd zo vriendelijke medewerkers van de Perfume Lounge, het uitgebreide assortiment, en de professionele service, is een van de redenen waarom wij vaste klant zijn en blijven van de Perfume Lounge.
De heer R. van Rikxoort - 2020-12-28
5/5
Goede service
Goede service , snelle levering. Ben altijd tevreden over Perfum Lounge
Claudia Kohlmann - 2020-12-26
5/5
professionaliteit en klant vriendelijkheid ten top
Mijn vraag over de keuze van een specifiek parfum werd direct opgepakt. Binnen no-time kreeg ik een mail met vijf suggesties en uitleg over de parfums die aan mijn wensen zouden kunnen voldoen. Ik heb toen de vijf samples van de voorgestelde parfums besteld. Blijft altijd moeilijk om op afstand een geuradvies te geven, maar goed gelukt. Toch heb ik één tip: de samples worden opgestuurd in een mooi glanzend zakje. Aangezien de parfums best wel prijzig zijn, zou ik het sjieker en handiger vinden om ze in een doosje, met een kleine uitkeping voor de sample flesjes aan te bieden. Nu na twee keer samples te hebben besteld vind ik het onhandig en loop te klungelen met de sample flesjes. De stift loopt uit en uiteindelijk kun je niet meer lezen welk parfum het is. Gelukkig kan ik de geuren goed onthouden en weet ook na de eerste selectie welk parfum het " wel of niet " gaat worden. Mvg Marja
Marja Mooij - 2020-12-23
5/5
Meltmyheart
Un parfum somptueux. Les notes d'ylang-ylang me font voyager jusqu'à Tahiti où je brassais les fleurs d'Ylang-ylang dans les mains. Que du bonheur ! Si vous hésitez, commencez par les 5 échantillons de parfum, avant de choisir le vôtre. Le parfum tient très bien sans être entêtant. Pour Noël ce sera le necklace medium.
Brigitte Le Roux - 2020-12-17
5/5
Zeer tevreden
Hele snelle bezorging. Feestje om het pakje uit te pakken.
Chantal - 2020-12-05
5/5
Overleg met en advisering door Tanja is een feestje, waarvan je hoopt dat het zo lang mogelijk kan duren, wat een vakvrouw en aangename persoonlijkheid. Een bezoek aan de lounge is een aanrader en eye opener voor iedereen.
Olena Prokopovych - 2020-12-01
5/5
Top service
Allereerst gebruik gemaakt van de sampleservice van Perfume Lounge waarin ik na wat favoriete geuren doorgegeven te hebben 5 geuren toegestuurd heb gekregen. Erg leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje. En er zat zowaar een blijvertje tussen, Bohemian Lime van Goldfield & Banks. Vervolgens deze geur gekocht. De geur is heerlijk! Heeft veel weg van Roja Elysium met wat basilicum erin. Maar ik wil vooral stilstaan bij de service van Perfume Lounge. Heldere overzichtelijke website, je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering, en alles is perfect ingepakt. Wederom een handgeschreven kaartje, een aantal testers en heerlijke chocolaatjes. Wat een service! Heb veel ervaring met andere niche parfumeries, maar zo persoonlijk als Perfume Lounge ben ik ze nog niet tegen gekomen. Ga zo door!
Ruben - 2020-11-24
5/5
Your parcel put a big smile on my face thanks to the thoughtful generosity with which it was prepared. I already knew your service to be amazing, and this is yet another confirmation. Thank you!
IE - 2020-11-19
5/5
Geur is heerlijk, al paar keer gekocht, nu even wachten tot ik bestelling binnen heb..
Gonda Fischer de Letter - 2020-10-12
5/5
klantvriendelijkheid alom
Perfume lounge is een hele fijne winkel met veel individuele aandacht voor de klant. Bestellen via de site is gemakkelijk en de levering wordt kort daarna gedaan. Middels mail wordt het aflever moment prima aangegeven. Een uitstekende service!
boudewijn gotink - 2020-10-10
5/5
Love Perfume World folks
These people are terrific. Great products and great staff.
Sheryl Read - 2020-10-07
5/5
As always, fast and easy
I love working with this vendor. Their overseas service is fast and courteous!
Sheryl Read - 2020-10-02
5/5
Echt een aanrader
Het bestellen bij Perfume Lounge was werkelijk waar een cadeautje voor mezelf. Allereerst is de parfum heerlijk, een geur die je niet overal ruikt en toch heel toegankelijk én vrouwelijk. En ik ben ook vol lof over Perfume Lounge. De bestelling was heel snel in huis en met een attent kaartje. Kortom een fijne ervaring.
Christina - 2020-09-08
5/5
What a wonderful store
With great products and excellent customer service. Couldn’t be happier.
Sheryl Read - 2020-09-07
5/5
Superb service
Wow, I was impressed with your service and that is just with the first order. I live in Germany and things are not so service oriented here. I called your shop twice to make sure that my order can be shipped on time and that my sample request was received along with the order with the full bottle. The order reached me within 3 days and that too while originating from another country. All samples were provided without any discussion. I will skip the German shops altogether and ordering from you again very soon. Cheers, Arnab
Arnab C - 2020-08-14
5/5
Hemels
Hemelse geuren en heel vriendelijke mensen
Eric Lankhorst - 2020-08-13
5/5
Ambachtelijke en snelle service!
Opmerkelijk goed oplettend voor eventuele wensen van de klant en leuke extra’s! Dat viel mij op bij mij eerste bestelling! Dank jullie wel!
Milana Salamova - 2020-08-03
5/5
Perfecte service en vlotte levering. Netjes verpakt . Kon niet beter.
Jac Poppelaars - 2020-08-02
5/5
Service
Kon helaas niet naar de meeting met Francesca Bianchi, maar jullie sturen wel een sample van de bodyolie.....wat een service!!!! Jullie denken echt met de klanten mee Perfumelounge moet blijven!!
jane - 2020-07-26
5/5
Aangenaam bezoekje
Bedankt weer voor het gezellige ontvangst bij mijn bezoek aan jullie zaak. Altijd goed en vakkundig advies met een stralende lach. Kom graag vanuit België speciaal naar mijn favoriete parfum zaak. Vriendelijk dank en veel groeten Jolanda.
Jolanda Rekelhof - 2020-07-10
5/5
Parfum
Heerlijke parfum goeie surfers de
Joke Bos - 2020-06-26
5/5
prettige service
oprechte interesse en leuk gesprek!
Robert Heukels - 2020-06-25
5/5
Perfect
Van aanbod, bestellen, communicatie, service, snelheid, bezorging, echt álles helemaal geweldig!
KP - 2020-06-07
5/5
Snelle mooie verzending
Echt een cadeautje met de proefjes van in lijn liggende geur
Esther - 2020-06-05
5/5
Parfume lounge
Your store is one of the best perfume stores with which I have a pleasant opportunity to meet. An exquisite selection of parfume, convenient and beautiful design of sites, a high level of consultants, courtesy, intelligence and always a pleasant addition to the order. I dream to visit you personally and will do it if possible. Your regular customer. Nataliia, Norway
Nataliia Shagabutdinova - 2020-05-28
5/5
Parfum lounge
Een klein feestje als de bestelde producten binnenkomen. Op verzoek prachtig ingepakt. De eigen touch middels handgeschreven kaartje waardoor het nog persoonlijker wordt. Super tevreden
Miranda - 2020-05-27
5/5
Topproduct & super klantvriendelijk
Zeer goede service en klantvriendelijk. Alles werd super verzorgd verzonden. Hier voel je je echt nog klant. Trouwens top geur gekocht. Hier moet je zijn als je goed geadviseerd wil worden!
Mw. Marianne van der Leeden - 2020-05-21
5/5
Great Service
Very fast delivery, even in these troubled times. Secure packaging with some lovely free samples.
Steve Catterall - 2020-05-12
5/5
Thank you for gifts, thank you for packaging, the speed of arrival, as well as your special perfumes
Thamer Alstlan - 2020-05-08
5/5
Excellent efficient service.
Jennifer Lortan - 2020-05-04
5/5
Unieke geuren met een verhaal
Iedereen kent de geuren van Hugo Boss & Chanel. Maar juist hier kan je de geuren krijgen met een verhaal, unieke geuren waar je gegarandeerd vragen over krijgt en een verhaal bij kan vertellen.
Yorick - 2020-04-30
5/5
Super!!!
Heel blij ben ik met mijn nieuwe geur en wat een vriendelijke dames bij perfume lounge, echt top!
Bianca Arissen - 2020-04-15
5/5
Thank you very much, excellent packaging service and thank you for gifts and I will also order perfumes for the next im
Thamer Alstlan - 2020-04-07
5/5
Goede service
Dank je Parfume Lounge voor de goede service en de attentie. Ze waren lekker. Heel aardig. Voor jullie ook stay safe. Greetings
Jacqueline M - 2020-03-25
5/5
Beste Vicky, Phine, Tanja en Petra, Over jullie service kan ik alleen maar positief zijn. Ik heb alleen maar deskundigheid, enthousiasme en liefde voor de geuren bij jullie mogen ervaren. En bovenal om dit over te brengen op jullie klanten.
An K. - 2020-03-25
5/5
Hi, It was quite impressive to receive such wonderful gifts. Very satisfied
Nataliia Shagabutdinova - 2020-03-03
5/5
Perfect
Alles goed ontvangen ga meer familie van jullie vertellen. Groet
Mayra Speur - 2020-02-18
5/5
Lorenzo Villoresi
Heerlijke geur, blind date maar geslaagd. Lief kadootje mooi verpakt. Fijne samples om ook iets anders te proberen. Heel blij mee. Snelle bezorging.
Marijke - 2020-02-08
5/5
Een aanwinst voor de stad.
Het is pittige en natuurlijke geur, vooral het blad van de iep is hierin aanwezig. Het is beslist niet zoet en zwaar. Een klassieker zou ik zeggen. Ik vind de Parfum Lounge een fijne en mooie zaak, waar ik graag kom en die ik aanbeverl bij anderen.
Karin van der Valk - 2020-02-05
5/5
Zeer efficiënt,
Mijn eerste aankoop en duidelijk een adres waar ik vaker naartoe zal gaan voor de aanschaf van niche parfums Binnen 2 dagen had ik het al binnen en prima en veilig verpakt.
Mirjam Limburg - 2020-02-02
5/5
Very helpful and knowledgable staff!
Got a new bottle of my favourite (Fracas) and some samples of some lovely alternatives
Suzanne Blanchard - 2020-01-31
5/5
Topservice
Mijn haarmist spuite niet goed. Ik kreeg de volgende dag al een nieuwe. En nog 2 samples extra. Ben heel blij met deze parfumwinkel. ♡
Ditta Van Slooten - 2020-01-13
5/5
TOP!!!
Heerlijke geur! Fantastische service zeg! Heerlijke proefjes zoooo blij mee! Meestal koop je ergens een geur en krijg je de stomste proefjes mee die niet eens aansluiten op jouw wensen en niet eens in hetzelfde thema zit als je aankoop! Hier kreeg ik een proefje van mijn aankoop hoe geweldig! Gewoon mee in de tas echt top! En nog een haarmist waar ik erg benieuwd naar was! Nou dit wordt zeker niet de laatste keer! Tot gauw!
F.guzel - 2020-01-11
5/5
Fijn parfum supersnel in huis
Goede service, hoge kwaliteit producten, snelle levering!
Lilian Van den Aarsen - 2020-01-10
5/5
Parfum
Ik vind het of jullie eigenlijk en de parfum GEWELDIG! Ook heel snel thuis bezorgd top!!! En heerlijke parfum
Henk-jan Van ee - 2020-01-02
5/5
Exclusive
Dit is pas een goede service. Mooie verpakking met verpakkingsmateriaal, mooi geschreven kaart erbij met samples, snelle levering en pakket goed traceerbaar. Ik zou “Perfume Lounge” ook aanbevelen aan anderen en zal vaker gebruik maken van de Perfume Lounge!
Sergio de Val - 2019-12-30
5/5
Super goede service
Hele vriendelijke mensen en super geholpen met een pakje dat kwijt was. Gebeld met hen en de dag nadien was het geleverd!!!
Veerle - 2019-12-26
5/5
Wat een mooie ervaring!
Not only was the service really fast (and it is Christmas time!), what a delight was it to open the box and to find beautifully packed perfumes with a handwritten card. Thank you so much for this experience! And Merry Christmas to the team!
Natalia - 2019-12-24
5/5
veel keus, perfecte service
het is altijd weer een feestje om in de Perfume Lounge iets uit te zoeken. Goede adviezen en veel leuker om te gaan dan iets op de website te bestellen.
Edward Asscher - 2019-12-17
5/5
top marks in all points
tattaaaaaa, super fast, super professional, with wonderful perfume samples and chocolates included in the package. more and better is not possible, best of service. again any time.
Thomas Neuschütz LAS Burg 13213 - 2019-12-16
5/5
Prachtige winkel
De Perfume lounge is mijn lievelings parfumeur. Vroeger ging ik regelmatig naar Skins maar dat is mij nu te massaal geworden. . Bij u in de winkel is het rustig, de service is persoonlijk, wat ik erg prettig vind. Je bent iets zeer persoonlijks aan het kopen, dan is de persoonlijke aandacht zeer welkom. Vriendelijk, attenten en professioneel. Kan niet wachten om de volgende aankoop te doen.
Orvin sillé - 2019-12-14
5/5
Super service en een heerlijke geur!!
I love to shop at perfume lounge. Alles op voorraad, meteen verstuurd, goed verpakt met een persoonlijke touch. Dit is een service van een hoog niveau waar ik van hou :-)
Brenda van der Donk - 2019-12-12
5/5
De geur van poeder
In 2013 heb ik mijn eerste aankoop gedaan bij de Perfume Lounge. Vanaf dat moment ben ik een ‘fan’! Mijn favoriete parfum blijft Teint de Neige. Een warm, poederig parfum. Wat maakt dat ik terug blijf komen is de open, vriendelijk en attente bejegening die ik tot nu toe ervaren heb.
Haidy - 2019-12-09
5/5
Heerlijke geur en uitmuntende service!
Het is een waar cadeau om een pakketje te mogen ontvangen die met zoveel zorg is ingepakt en verwerkt. Heel fijn dat het ondanks de digitale transactie toch zo persoonlijk wordt genaakt! A la rose is een subtiele geur die heerlijk is! Dank voor de service en prettige communicatie!
G.M. Veldhuis - 2019-12-07
5/5
Perfume Lounge & Cuir Soyeux
Impeccable and attentive online customer service that makes me look forward to visit Perfume Lounge in person, if I ever get to go to Amsterdam. Unexpected goodies with the order added to an even bigger appreciation. Cuir Soyeux is yet another stunning creation by Francesca Bianchi in which Iris & Leather are the true stars, full of individuality but at the same time playing harmoniously together. A treat to her fans!
Carlos Nogueira - 2019-12-04
5/5
Winkel speciaal voor mij open!
Ik kwam net na vijf uur bij de Perfume Lounge aan, de deur was al dicht, maar alles ging open en het licht ging aan. Zo heb ik toch nog allerlei mooie Kerstcadeaus kunnen kopen. Fantastische bediening, fantastische service. Superleuke en aardige dames. En uiterst vakkundig en vol met kennis over de verschillende parfums. Was elke winkel maar zo! En wat een leuke producten!
Jan Paul - 2019-12-03
5/5
BELLISSIMO
Per me, il più bello della linea.
Elena Servidio - 2019-11-27
5/5
Service Excellente
GREAT VARIETY OF NICHE PERFUMES, GOOD SERVICE VERY FRIENDLY
Carlos Verdejo - 2019-11-12
5/5
Vriendelijk en fijne service
Vriendelijke en snelle service! Denkt met je mee en zelfs verder dan dat. Bij het snelle ontvangst van het pakketje helemaal blij met hoe het verpakt is (degelijk!) en heel attent met een handgeschreven briefje en extra attenties. Heel bijzonder en fijn, je voelt je echt in de watten gelegd.
Willeke - 2019-11-08
5/5
Great customer service/Great products
The customer care was extraordinary. The lady who showed us all the different fragrances and suggested different parfumes that might fit our needs was absolutely amazing. She was knowledgable and extremly courteous; simply a professional. I would warmly recomend trying out the parfumes on site, as both the products as well as the experience is amazing.
Catalin Leu - 2019-10-28
5/5
Mooi!
Mooie geuren en geweldig goede service. Altijd weer!
Ignatius - 2019-10-15
5/5
Ik ken het merken de geur al jaren ,en bevalt me uitstekend !!
Cornelis van Heesewijk - 2019-10-04
5/5
DE winkel voor exclusieve parfums
DE winkel voor exclusieve parfums. Super service en advies. Altijd blij en heerlijk geurend de deur weer uit!
Annemiek Berends - 2019-09-26
5/5
Erg blij met deze fantastische winkel en service!
Prachtige geuren, leuke persoonlijke benadering, en samples bij bestelling met zorg uitgezocht :).
G. - 2019-09-08
5/5
Perfecte geur, perfecte service
Exclusieve parfums op voorraad. Snelle en persoonlijke service. Mooi ingepakt en van persoonlijke notitie voorzien. Fijne relatie.
Gerrit Dielissen - 2019-09-01
5/5
Geweldige winkel!
Mijn man en ik hebben de nieuwe geuren nog niet gebruikt (we zijn nog bezig met de meegekregen samples en we willen graag eerst onze "oude" geuren opmaken), maar de Perfume Lounge is ons zéér goed bevallen. Fijne sfeer en vooral de grote kennis van de parfums spreekt ons aan.Dank voor de gastvrije ontvangst. We komen zeker terug, samen met 4 neefjes en nichtjes die ook zeer geïnteresseerd \zijn. p.s. naam is van den Born (dus niet van der Born)
Betty van den Born - 2019-08-12
5/5
A large amount of fragrances, niche parfumes. Top notch service and helpful ladies.
Geza Kiss - 2019-07-30
5/5
Mooie parfums met super service
Na eerst een proefje te hebben besteld op basis van de heldere beschrijvingen op de website Iskander besteld, kwam in een zeer deugdelijk verpakt pakketje bijna per kerende post. En een paar nieuwe proefjes erbij, altijd leuk. Superservice!
Lilian Van den Aarsen - 2019-07-28
5/5
weer fantastische service
Weer een van mijn favoriete geuren gekocht. En heel vakkundig en met veel geduld andere geuren kunnen ruiken. Iedere keer weer een belevenis.
Louis Dell - 2019-07-26
5/5
In één woord perfect!!!
Snelle reactie, snelle service, alle dames zijn even aardig! Ze denken met je mee. Helemaal top!
Bionda de Wit - 2019-07-23
5/5
Pride of Amsterdam
This shop is the pride of Amsterdam. Unfortunately, my friend and I did not acquire anything, but were very surprised by the range and quality of service. When I next time, I will definitely get something
Яремчук Александр - 2019-07-23
5/5
Zeer goede service
Eerst contact gehad met vicky, ze was zeer professioneel, ben zeer tevreden
Cobina van Henten - 2019-07-18
5/5
I visited several perfume shops in Amsterdam and this was far and away my favorite- well curated selection and knowledgeable customer service. Rivals Jovoy in Paris.
Mary M - 2019-07-10
5/5
Amazing experience
I was only coming to Amsterdam for a quick trip before I get on s cruise and I wasn’t sure if I would be able to make it to the store to purchase my favorite perfume so I called about purchasing and having delivered to the hotel. Of they are delivering to my hotel. I want to say Phine and Vicky were both amazing, friendly and beyond helpful. They just made my buying experience very easy and amazing. Thank you
Carrie Chacker - 2019-07-05
5/5
Odalisque een heerlijke geur! @Vicky super service en zeer snelle reactie!!
Ardine - 2019-06-27
5/5
A big 10!
Wat een ongelooflijke fantastische ervaring heb ik met deze online winkel. Snelle levering, prachtig verpakt in cadeaupapier en de zending kwam met heerlijke gratis monsters! Ik was echt positief verrast over de service en kwaliteit. Daar kan menig fysieke winkel nog wat van leren. Echt een WoW factor, een werkelijk unieke online beleving. Een dikke 10! Absolute aanrader!!! (Translated by Google) What an incredible fantastic experience I have with this online store. Fast delivery, beautifully packaged in gift wrap and the shipment came with delicious free samples! I was really positively surprised about the service and quality. Many a physical store can learn something from that. Really a WoW factor, a truly unique online experience. A big 10! Absolute must !!!
Michelle Wolterink - 2019-06-02
5/5
Afgelopen week een bezoek gebracht aan de winkel. Ben toen uitstekend geholpen door de dames. Ik was op zoek naar een specifieke geur. Dit gevonden en fijne samples meegekregen. Ik ga zeker snel weer terugkomen!
m peci - 2019-05-20
5/5
Service en produkt
Zeer vriendelijk contact, eerste bestelling gekregen en super snel. Geur is uitmuntend van bestelling, is natuurlijk heel persoonlijk . Testers meegeleverd die geweldig ruiken ,zeer waarschijnlijk zal het niet bij een levering blijven!!! Groet freddy
Freddy - 2019-05-16
5/5
Altijd een feest om te bezoeken
Altijd een feest om te bezoeken. Niet alleen door de vrij uitgebreid en gevarieerd assortiment van de bijzondere geuren uit de verschillende werelddelen, maar ook vanwege de persoonlijke en klantgerichte aandacht. Geen opgedrongen keuzes, wel inspelen op een persoonlijke behoefte. Altijd attent en zeer klantvriendelijk. En er is ook veel kennis en expertise in huis. (Translated by Google) Always a party to visit. Not only because of the fairly extensive and varied range of special scents from the different parts of the world, but also because of the personal and customer-oriented attention. No forced choices, but responding to a personal need. Always attentive and very customer-friendly. And there is also a lot of knowledge and expertise in-house.
Maxim Startsev - 2019-05-15
5/5
Perfume Lounge
Ik kan deze Parfumerie ten zeerste aanraden! Je kan eerst altijd de parfums testen via samples! Zodat je geen miskoop doet! Bovendien uiterst professioneel personeel. Steeds zeer mooie verpakkingen! Zeer lieve dames...steeds bereid je met raad en daad bij te staan! Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen!! En hoop nog vaak beroep op hen te kunnen doen... <3
Annie Vanlaer - 2019-05-13
5/5
Bestelling per internet
Geweldige site en een geweldige service. Snelle afwikkeling van de bestelling. Top
Mevrouw G.E.C.M. Groenhof - 2019-05-12
5/5
Super op tijd
Erg leuk en attent
Ger Oude-Wesselink - 2019-05-07
5/5
Top service
Ontzettende klantgerichte en vriendelijke dame in de winkel. Hier voel je je nog een gewaardeerde klant. Mocht je op zoek zijn naar een exclusieve parfum dan zeker een bezoek brengen aan Perfume Lounge. Ook de nazorg erg goed! Mijn verstuiver is stuk gegaan en dit werd zeer accuraat en heel klantvriendelijk opgelost.
Sharon Brink - 2019-04-24
5/5
Als u een echt bijzonder parfum zoekt, is Perfume Lounge het top-adres van Nederland! Zeer gevarieerde en bijzondere collectie van de mooiste parfums, die vaak elders niet te krijgen zijn. Mooie site en uitstekende communicatie alsmede snelle verzending. Absoluut mijn favoriete leverancier!
Dini Leentvaar - 2019-04-15
5/5
The right place
If you want to have an unforgettable journey in fragrances world this is the right place! From the way the door opens you can tell how is your experience will be. We had the pleasure to meet Phine and she was kind and generous with us.
Muhaned Ahmed - 2019-04-06
5/5
The right place
"If you want to have an unforgettable journey in fragrances world this is the right place! From the way the door opens you can tell how is your experience will be. We had the pleasure to meet Phine and she was kind and generous with us."
Muhaned Ahmed - 2019-04-06
5/5
very friendly staffs and good recommendation
Marcela D.Franklin - 2019-04-02
5/5
"very friendly staffs and good recommendation"
marcela D.Franklin - 2019-04-02
5/5
Excellent service and a great selection of perfumes!
Anna-Kaisa Andersson - 2019-03-09
5/5
"Excellent service and a great selection of perfumes!"
Anna-Kaisa Andersson - 2019-03-09
5/5
"amazing boutique with super caring personnel! You name what tickles your fancy and they will find it!"
cofffee108 - 2019-02-15
5/5
amazing boutique with super caring personnel! You name what tickles your fancy and they will find it!
cofffee108 - 2019-02-15
5/5
Leukste parfumerie die ik ken.
"Heel veel bijzondere geuren die je nergens anders vindt en de dames die er werken hebben veel verstand van zaken en engelengeduld om te vinden wat het best bij je past. Echte aanrader!"
Patty van der Vliet - 2019-02-02
5/5
Leukste parfumerie die ik ken.
Heel veel bijzondere geuren die je nergens anders vindt en de dames die er werken hebben veel verstand van zaken en engelengeduld om te vinden wat het best bij je past. Echte aanrader!
Patty van der Vliet - 2019-02-02
5/5
Top !
Ik vond dat het heel snel geleverd was , besteld en binnen 2 dagen geleverd. Goede service. Top ! Een voorbeeld voor andere Webshops.
Donna Peeters - 2019-01-22
5/5
Top !
"Ik vond dat het heel snel geleverd was , besteld en binnen 2 dagen geleverd. Goede service. Top ! Een voorbeeld voor andere Webshops."
Donna Peeters - 2019-01-22
5/5
"Als u een echt bijzonder parfum zoekt, is Annindriya Perfume Lounge het top-adres van Nederland! Zeer gevarieerde en bijzondere collectie van de mooiste parfums, die vaak elders niet te krijgen zijn. Mooie site en uitstekende communicatie alsmede snelle verzending. Absoluut mijn favoriete leverancier!"
Dini Leentvaar - 2019-01-20
5/5
Top notch
Vicky, Phine, Tanja and every one at PerfumeLounge is extremely responsive and the quality of fragrances is top notch. I am an extremely satisfied customer of Anniindriya Perfume Lounge since May 2017. I have ordered many samples over the last 1.5 years and have an important plus to share about PerfumeLounge: You are promised 1 ml and mostly get more, in comparison with many others webshops who are downright stingy. I have only praises and superlatives. Go GO! GirrrrlPower!!!!"
Fragrante Delicio - 2018-12-29
5/5
Top notch
Vicky, Phine, Tanja and every one at PerfumeLounge is extremely responsive and the quality of fragrances is top notch. I am an extremely satisfied customer of Anniindriya Perfume Lounge since May 2017. I have ordered many samples over the last 1.5 years and have an important plus to share about PerfumeLounge: You are promised 1 ml and mostly get more, in comparison with many others webshops who are downright stingy. I have only praises and superlatives. Go GO! GirrrrlPower!!!!"
Fragrante Delicio - 2018-12-10
5/5
De service was super fijn!
"Je krijgt de volledige aandacht en daarnaast is het ook nog eens leerzaam! Ik heb een bijzondere parfum gevonden die aansluit bij mijn persoonlijkheid dankzij de perfume lounge. Het is zeker een aanrader voor een speciaal cadeau!"
Dylan Moriarty - 2018-12-05
5/5
De service was super fijn!
Je krijgt de volledige aandacht en daarnaast is het ook nog eens leerzaam! Ik heb een bijzondere parfum gevonden die aansluit bij mijn persoonlijkheid dankzij de perfume lounge. Het is zeker een aanrader voor een speciaal cadeau!
Dylan Moriarty - 2018-12-05
5/5
Zeer deskundig advies. De liefde voor het vak en de klant voel je. Best service ever!
Sahar Haj Kasem - 2018-11-12
5/5
Service
Very satisfied with your service, happy that i received it this quick. The hand written message in my opinion also very nice.
Anonymous - 2018-11-08
5/5
My online order was shipped fast, delivered promptly, and arrived in perfect condition with delightful extra samples and personal note. I could not imagine how this could have been better. My warmest thanks, I will definately return in near future! Warm greetings to you all from Finland !
Liisa Teijonsalo - 2018-11-05
5/5
Excellent
Alex Pritsert - 2018-10-29
5/5
I would like to recommend this place to anyone who is looking for something more thlan standard scents which are available in Douglas or ixi paris. That's magical place, with a unbelivabely friendly and warm personel. They are professionalists with a huge knowledge. I'm glad that I've visited that beautiful place and certainly I will visit it more often!
Mateusz Juchnik - 2018-10-25
5/5
De service was super fijn! Je krijgt de volledige aandacht en daarnaast is het ook nog eens leerzaam! Ik heb een bijzondere parfum gevonden die aansluit bij mijn persoonlijkheid dankzij de parfume lounge. Het is zeker een aanrader voor een speciaal cadeau! Heel erg bedankt en tot gauw, Nina de la Croix
Nina de la Croix - 2018-10-23
2/5
Quite nice selection of perfumes. Service could be better. Never again.
Astane Almaszade - 2018-10-22
5/5
Uitstekend service en wereldklasse medewerkers die echt verstand hebben van parfums.
Mohamed Elmi - 2018-10-15
5/5
Super
Azadeh Abbasi - 2018-10-01
5/5
Het was me een waar genoegen om, in alle rust en met persoonlijke aandacht, een keuze te kunnen maken uit alle aanwezige parfums. En dat zijn er nogal wat. Na de persoonlijke informatie uitwisseling, en de testen, kwamen er 5 in beeld. Uiteindelijk vertrok ik met Woody Mood en van de andere vier een tester. Voor mij een topper en ook deze maakt me blij. Als je net als ik, je een beetje verloren kunt voelen in een drukke volle (vaak met luide muziek) zaak, is een persoonlijk advies bij Perfume Lounge echt een aanrader. Ik ben in ieder geval heel gelukkig met deze geur waarvan ik slechts weinig hoef te gebruiken en toch de hele dag kan blijven genieten. Klasse dames!
Salima H. - 2018-09-26
5/5
Prachtige collectie, fantastische service, fijne adviezen door Phine, Tanja en Vicky. Een feestje daar te zijn en/of je parfum thuis bezorgd te krijgen met daarbij altijd weer bijzondere proefjes. Top!
Joke de Haas - 2018-09-17
5/5
Top zaak! Goed advies , mooie parfums en altijd leuke samples bij je bestelling!
Eric - 2018-09-15
5/5
Hier weten ze echt alles van Parfum! Een hele bijzondere winkel met super behulpzaam personeel.
Frodo Gaymans - 2018-09-14
5/5
Хороший выбор эксклюзивных духов. Хорошее обслуживание
Michael Ank - 2018-09-03
5/5
Ik vind het een heel bijzondere winkel met exclusieve geuren waar je alleen van geniet en de prijs de moeite waard is. Een Goede service; de medewerkers geven je het juiste en gepaste advies. Ik woon in het buitenland maar geniet van de geuren die ik bij heb gekocht. Elke vrouw moet gewoon een bezoek daar brengen; Zij vindt zeker de beste geur die bij haar past. Tot gauw!
Swinda Dumfries - 2018-08-20
5/5
Szavakkal leírhatatlan amit éreztem az üzletben, pici, családias, nagyon kedvesek az eladó hölgyek, egyből ráéreztek mi kell nekem(Nicolai Amber Cashmere) .Két MFK mintát is kaptam. Visszajáró vendég leszek ez már biztos, elvesztem, megvettek🙂 Thank you!
Angéla Szécsi - 2018-08-19
5/5
Beautiful Selection by obvious masters of the craft!
Frank Montague - 2018-07-23
5/5
Mooie zaak. Ruime keuze. Deskundig en vriendelijke personeel. 90%van de parfums zijn verder niet te koop in Amsterdam. En lekkere koffie.
Ricky Timmer - 2018-06-04
5/5
Een bijzondere keuze! New York van Nicolai is min favorite op dat moment! En er staat nog veel op mijn wenslijst. Ik bestel altijd online. Alle mijn bestellingen zijn correct verwerkt en ik kreeg iets extra bij om te proberen! Ik kom zeker langs in de winkel. Met vriendelijke groet, Olga
Olga - 2018-05-22
5/5
Fijne winkel
Karo M - 2018-04-30
5/5
Alleen online ervaringen, uitnodigende boutique waar ik zeker een keer ga bezoeken offline.
Yoonsuk - 2018-04-23
5/5
:)
Hunki Baek - 2018-04-16
5/5
Extreem goede service en advies heb ik gekregen bij de aanschaf van mijn geur (inmiddels geuren). Ik ken geen winkel waar ik zo vriendelijk, vakkundig en servicegericht ben geholpen. Ik ben groot fan van Perfume Lounge
Fenne D. - 2018-04-16
5/5
Geweldige belevenis
Het is een geweldige belevenis om een personal perfume profiling te krijgen. De passie en kennis over geuren en parfums is indrukwekkend. Mijn complimenten voor de persoonlijke aandacht en dankzij jullie nu ben ik nu in het bezit van een persoonlijke parfum garderobe!
Marion Booy - 2018-04-09
5/5
Geweldige belevenis
"Het is een geweldige belevenis om een personal perfume profiling te krijgen. De passie en kennis over geuren en parfums is indrukwekkend. Mijn complimenten voor de persoonlijke aandacht en dankzij jullie nu ben ik nu in het bezit van een persoonlijke parfum garderobe!"
Marion Booy - 2018-04-09
5/5
Amazing experience for personal perfume profiling. Thank you so much for amazing afternoon, filled with great conversation, knowledge and discovery of the world of perfumes.
Darya B - 2018-04-04
5/5
Welcoming in both calmness and passion for perfumery... Do visit :)
Philip Allison - 2018-03-28
5/5
Het is een geweldige belevenis om een personal perfume profiling te krijgen. De passie en kennis over geuren en parfums is indrukwekkend. Mijn complimenten voor de persoonlijke aandacht en dankzij jullie nu ben ik nu in het bezit van een persoonlijke parfum gardarobe!
Marjon Booy - 2018-03-27
5/5
Ik bezocht deze winkel anderhalf jaar geleden in Amsterdam. Ik kocht toen niks, maar werd er destijds vriendelijk bijgestaan, kon er verschillende parfums uit proberen en ik kreeg ook enkele staaltjes mee (wat altijd zeer fijn is want de beste manier op als consument een parfum echt te leren ontdekken). Onlangs bestelde ik dan toch een nieuw parfum (Cap Neroli) via de onlineshop en opnieuw was ik bijzonder tevreden van de geleverde service. De bestelling arriveerde bijzonder snel in België (daags nadien), met een heel erg vriendelijk en persoonlijk tekstje bijgevoegd, plus opnieuw een staaltje van een andere klassieker van het merk van hetwelk ik een parfum bestelde (Nicolaï Parfumeur). Absolute aanrader en ik ga er zeker opnieuw langs de volgende keer ik opnieuw in Amsterdam ben!
Arthur Van Damme - 2018-03-23
5/5
Erg tevreden
ba bruggink - 2018-03-10
5/5
Geweldig geholpen, ze hebben alle tijd voor je en pushen niet om iets te kopen, integendeel zelfs. Erg prettig!
Vera van Kampen - 2018-02-16
5/5
Wat een heerlijke perfume lounge. Veel dank voor jullie goede persoonlijke advies!
Boukje - 2018-01-30
5/5
Als je een echt bijzonder parfum zoekt, zal je hier zeker slagen. Je koopt niet alleen de geur maar ook het verhaal van de maker, wat voor mij zoveel toevoegt aan het dragen van het parfum. Ze hebben een grote kennis van de parfums en je wordt met aandacht en rust geholpen. Ook regelmatig leuke workshops. Zeker een bezoek waard!
Jorine Koster - 2018-01-12
5/5
Zeer fijne winkel en goede winkel. Klant is hier echt koning/koningin. Als klant wordt je hier op persoonlijke wijze welkom geheten en ze nemen je mee op reis op zoek naar de perfecte/lekkerste/heerlijkste parfum ongeacht hoelang je zoektocht duurt. Ze hebben veel kennis en je merkt dat ze echt passie hebben voor het vak. Niet alleen zijn de parfums een beleving maar ook de fijne service in de winkel.
Evelieke van Dapperen - 2017-11-28
5/5
Afgelopen zaterdag was ik uitgenodigd bij de lancering van het nieuwe parfum van Francesca Bianchi 'Under my skin'. Werkelijk een feestje; de uitleg van de opbouw vd parfums van Francesca en het ruiken van de individuele elementen maakte de lancering een unieke ervaring. Heb onmiddellijk 'Under my skin' gekocht een zalig extrait de parfum welke zeer lang op je huid waarneembaar blijft. Overigens alle 4 geuren zijn zo verschillend maar denk dat ik 'ze' toch ga verzamelen. Kortom de moeite waard om voor de feestdagen even langs de deskundige dames van Perfume Lounge langs te gaan. Ik weet mijn kerstcadeau al 'Angel Dust' van Francesca; hoe toepasselijk!
M. Degreef - 2017-11-27
5/5
Zaterdag 14 oktober 2017 een heerlijke middag gehad bij Perfume Lounge! Was een hele fijne en spannende ervaring. Heel ontspannen en vol aandacht. En na de mooie reukreis uitgekomen bij hele mooie parfums waar ik helemaal blij van word. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke middag. Petra Nowee
Petra Nowee - 2017-10-16
5/5
Goede service en snelle levering
Had tijdens een facebook actie telefonisch contact hoe ik de actie kon bestellen, men heeft voor mij alles prima telefonisch geregeld en bij arriveren van de producten vond ik ook nog een gratis monster. Kortom een erg klantvriendelijk bedrijf!
Paul Keur - 2017-09-18
5/5
Vanmiddag samen met mijn kinderen een fantastische middag gehad bij Annindriya, een leerzame ervaring met veel gezelligheid, een absolute aanrader!
Akkelien vd Akker - 2017-09-09
5/5
Het uitgebreide geuradvies in de winkel heb ik als zeer positief ervaren!
Erik - 2017-07-26
5/5
Goede ervaring gehad.
Paul Mertens - 2017-06-21
5/5
THE place to go for frangrance advice and inspiration.
Eric de Scally - 2017-06-05
5/5
Bless the ladies at Perfume Loungefor their knowledge, patience, and suggestions! Thank you!
Andrea B. - 2017-03-17
5/5
Top
Daan Thoden van Velzen - 2014-10-07
5/5
Absolutely loved the experience!!! I found my perfect perfume, and got an excellent advice. So much to choose from, and the world's best perfumes are all available here. Will never go back to highstreet perfumes :)
Boukje Taphoorn - 2013-10-15